CERITA LUCU :: Kumpulan Cerita Lucu dan Unik Simbah OVJ

Cerita Lucu dan Unik - Saat saya membaca beberapa kumpulan cerita lucu dari simbah OVJ (Opera Van Jogja) yang tadinya galau, sedih, bisa jadi tertawa. Soalnya cerita lucu dan unik yang di share sama simbah OVJ itu gokil, unik dan kocak.

Cerita lucu dan gokil dari simbah ini mengisahkan seorang simbah2 yang lagi pedekate sama cewek cantik. Akan tetapi selalu mendapatkan hasil yang kurang memuaskan, alias di tolakkkk.....hehehe

Sabar ya mbah, mungkin itu belum nasibmu untuk mencintai dirinya. Tetap buat cerita lucu dan unik ya mbah, gokil dah..Cemungut cemungut....

Nah buat anda yang suka dengan cerita lucu dan unik simbah bisa disearch di FB dengan kata kunci OVJ (Opera Van Jogja). Tapi buat anda yang tidak mau ribet ribet mencari eyang atau simbah bisa lihat di sini saja, karena saya admin blog Kumpulan Info Terbaru akan membagikan cerita lucu dan unik dari eyang eh simbah..


Kumpulan Cerita Lucu dan Unik Terbaru


+menurutmu pacar ro konco koe pilih endi bro?
-wah yo jelas konco dab. konco iku segalanya. iya to?
+siip bro. pacarmu tak pek'e wae piye? koe kan ganteng bro iso golek neh. iya to?
#terus jambak2an wudel. lanjut paten2an
{^_^}


-hallo dengan kfc. mau pesen apa pak?
+aku rep pesen koe apik-apik neng kono yo le. aku yakin koe iso entukke sing luih apik seko kono le!
#tuttt tuttt tuttt
{+_#}


+pak dokter kulo sering mumet.
-oh kui migren mbah.
+saben bengi ngimpi balbalan pak dokter.
-wes mbah gampang kui. sampean unjuk obat niki langsung mari.
+ojo saiki dok. wengi iki aku mlebu final.
#keselek suster
{^_^}


-mbah tulung antarke pitik2 kui neng alamat iki yo mbah
+iyo le. gampang. {mangkat ngepit. disrempet trek} wushh grombyang...
-waduh mbah pye iki? pye iki? pitike ucul kabeh mboah...
+jiahahahahagagagaga
-kpye mbah malah guyu? ewangi nyekel mbah.
+hahaha pitik2 edan podo mlayu kabeh. mesti podo nyasar kae engko. sing gowo catetan alamate kan aku. #dikaprus batako cengele
{^_^}


-sak umpomo kene ono raisa koe rep muni opo mbah?
+raisa ngarit yuk!
-pye mbah kurang sero?
+RAISA NGARIT YUK!!!
-Aku mung mbok ajak ngarit mbah? Ngarito dewe nyoh! #kalungi clurit
{^_^}


-heh kurang ajar koe le?
+ampun pak. {wedi sitik}
-tau dididik ora koe le?
+tau pak.
-neng endi?
+niki pak gon kuping.
-kui tindik goblok. PLOK! #kriuk kriuk garing
{^_^}

+nduk engko bengi mojok yo! hehe
-emoh mas bosen. neng gudeg wijilan wae.
+mojok nduk?
-ora mas golek paku. {nesu pengine kan jajan}
+bar tuku paku mojok yo nduk?
#PLAK PLAK PLAK
{^_^}


+hallo?
-iya dg telponsel dg spa saya bicara?
+dgan simbah mas.
-iya mbah. ada yg bisa saya bantu?
+ceritane panjang mas. sampean telpon balik mawon nggeh.
-%#?@+&
#krik krik krik
{^_^}

Kumpulan Cerita Lucu dan Unik Buat Ngerayu Cewek


+kenopo nduk?
-mules mas. pengen muntah!
+meteng po nduk?
-ora mas. pengen muntah ngerti rupamu.
+MBOKK AKU KOTOR! AKU KOTOR...
#krik krik krik
{^_^}

+siang nduk?
-siang juga masku ayang.
+lagi apa nduk?
-lagi mikirin kamu. hehe
+hahaha {salto} iso wae nduk koe.
-oh yo mas. koe gelem tak selingkuhi ora?
+yo jelas gelem nduk. opo sih sing ora go koe?
-maturnuwun mas. aku makin cinta... uhuy
{^_^}

+{chating} nduk kui poto propilmu asli opo sotosop?
-hemz yo jelas asli to mas. ra lepel sotosop opo pasang potone wong liyo.
+huhuy ayu banget koe nduk.
-lha koe potomu asli ora mas?
+so pasti nduk {salto} kui foto sak geng ku. asli bukan sotosop.
-geng mu ganteng2 yo mas. trus koe sing endi?
+aku asli sing motret nduk...
-*deleted pertemanan* *blokir orang ini*
{^_^}


+genduk sayang balikan yo!
-{ora terkirim}
+nduk nek gak gelem balikan aku wes ngaggo rompi bom lo iki.
-{ora diwoco}
+yowes nduk pamit bom'e rep tak jedotke tenan.
-{hpne ngedrop mati}
+DDDUUoOoORrr ee ogg
-mas kok ket mau ra sms to? Padahal rep tak ajak balikan lo...
{^_^}


+sak durunge kenal koe. aku ra percoyo nek bidadari iku ono nduk.
-podo mas.
+podo opo nduk?
-aku disik sak durunge kenal koe. aku juga ra percoyo nek SILUMAN BABI iku ono.
#ngenyot botol sprit
{^_^}

Kumpulan Cerita Lucu dan Unik Terbaru

+hallo nduk?
-hallo juga mas.
+aku rep omong nduk.
-monggo mas.
+gelem ra dadi pacarku?
-sebelume maaf yo mas. selama iki aku mung nganggep koe koyo pak de ku dewe.
+selamat kamu masuk dalam acara ''UPZT SALAH''
#Kriuk kriuk kriuk
{^_^}


-koe jahat mas.
+weleh? lha piye nduk?
-saiki kan aku ulang tahun mas.
+terus?
-ahh ahh kok koe ra ucapin?
+waduh? tahun wingi kan koe wes ulang nduk? mosok ulang
tahun neh? #langsung dimimik'i ehh
{^_^}


+nduk genduk
-mas mas'e
+aku sayang koe
-aku juga mas
+ketemu yo nduk.
-ayo mas...
#ketemu terus golek semak-semak
#eehhh opo to iki? ojo diwoco wong'!
{^_^}


+nduk kok aku ditolak tow?
-lha sampean wes ngoco durung?
+wes nduk.
-kocone pecah ora?
+ora ngerti nduk. la wong durung nganti rampung aku wes mutah kok.
-...? {o_?}
#jiahahaha konsekuensi ini semua untuk kalian. tetap tersenyum.... membuat orang senyum itu ibadah. #catet wong
{^_^}


 Cerita Lucu dan Unik Cerita lucu dan gokil
Ilustrasi Simbah sama Genduk (PISSSS MBAH)


Kumpulan Cerita Lucu dan Unik Terbaru


Nah itulah beberapa cerita lucu dan unik dari simbah OVJ, salam kompak mbah, matur nuwuuun..
Title : CERITA LUCU :: Kumpulan Cerita Lucu dan Unik Simbah OVJ
Description : Cerita Lucu dan Unik - Saat saya membaca beberapa kumpulan cerita lucu dari simbah OVJ (Opera Van...

0 Response to "CERITA LUCU :: Kumpulan Cerita Lucu dan Unik Simbah OVJ"

Poskan Komentar

Sampaikan kritik dan saran anda dengan bijak, Terima kasih

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.

Google+ Followers

Follow Me